Bezig met mooie plannen voor uw bedrijf? Neem contact op met Sybo, Klaas of Reno.

Sybo Zijlstra

Sybo Zijlstra

Klaas Kooistra

Klaas Kooistra

Reno Minnema

Reno Minnema

11 maart 2019

FOM op 19 en 20 maart op BCDN in Leeuwarden

Op 19 en 20 maart aanstaande vinden de Bedrijven Contact Dagen Noord (BCDN) plaats in WTC Expo in Leeuwarden. De FOM kan uiteraard niet ontbreken op dit zakelijk platform van het Noorden. U vindt ons in stand 4118.

Zoekt u financiering om te starten, innoveren, groeien of wilt u (meer) gaan exporteren? Kortom, heeft u mooie plannen voor uw bedrijf? Mogelijk kan de FOM helpen bij de uitvoering. Spreek Diederik Jongema of Sybo Zijlstra aan op de beurs om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen.

Via de banner hiernaast kunt u zich gratis registreren voor de beurs. De kaarten worden u daarna via e-mail toegestuurd. Graag tot ziens!