Bezig met mooie plannen voor uw bedrijf? Neem contact op met Sybo, Klaas of Reno.

Sybo Zijlstra

Sybo Zijlstra

Klaas Kooistra

Klaas Kooistra

Reno Minnema

Reno Minnema

2 maart 2018

LEDfactory straalt focus, visie en energie uit

Natuurlijk, dat zowel de NOM als het Doefonds Fryslân een financiering verstrekken is al de moeite waard. Maar dat LEDfactory in Leeuwarden het als MKB-bedrijf zelf voor elkaar heeft gekregen om een forse Interreg-subsidie uit Brussel binnen te halen, daar is Trudie Timmerman met recht trots op: ‘We laten zien dat groot denken kan in Noord-Nederland.’

Met groot denken doelt voorvrouw Trudie Timmerman zeker niet alleen op het geld dat nodig is om de markt wereldwijd te veroveren met innovatieve led-oplossingen voor (pluim)veehouderijen, industriële locaties en utiliteitsgebouwen. Groot denken gaat net zo goed over de droom waarmee zij en haar man Reinoud Timmerman zes jaar geleden in de ledbusiness stapten en over de enorme focus, visie en energie waarmee ze hun bedrijf opbouwen. Bovendien is er altijd die grote uitdaging: het vinden van de juiste mensen met de juiste mentaliteit.